Инфо

26. април 2024.26. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за петак, 26. април

Београдски дневни листови на насловним страма издања од петка, 26. априла пишу о предстојећим београдским и локалним изборима широм Србије, као и о дијалогу Београда и Приштине.

БЛИЦ - "Опозиција све карте бацила на Нови Сад", пише лист о предстојећим изборима 2. јуна. "За Први мај - 30. степени а за Ускрс пљускови", један је од наслова тог листа.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Од Београда до Суботице возићемо се за 80 минута", пише лист о железничком саобраћају. "Матуранти подбацили на проби", о резултатима ђака осмог разреда основних школа.

ДАНАС - "Нова влада остаће у Вучићевој сенци", наводи лист о будућем кабинету мандатара Милоша Вучевића. "'Бирам борбу' спремна за кампању", пише лист о странкама које под том листом излазе на београдске изборе.

НОВА - "Нећемо грађане позивати на бојкот избора", рекао је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас. "Бирачки списак је постао највећа тајна у Србији", рекао је књижевник Гојко Божовић.

ПОЛИТИКА - "Србија ће бити највећи европски произвођач бакра", казао је председник борда директора компаније "Зиђин Мајнинг" Чен Ђинге. "Уместо договора о динару, Курти 500. пут напао Србе", пише лист о ситуацију на Косову и дијалогу Београда и Приштине у Бриселу.

КУРИР - Под насловом "Данка", лист пише: месец дана без девојчице. Лист пише и о борби за националне интересе у Њујорку, "Вучић: Изазвали смо им доста нервозе у УН", Американци и Немци праве листу за притисак.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Подвиг Кине и Србије", спојена пруга Нови Сад - Суботица, пише лист. Лист пише све о историјској војној акцији 1999. године, "Права истина о упаду специјалаца у Албанију".

ИНФОРМЕР - "Веселиновић: Ђилас жели линч, а не изборе, то је циљ бојкота", каже Добрица Веселиновић. Лист пише и да "Ђукановића хапсе због претње крвном осветом" - Мило се овог пута баш преиграо, мораће да одговара.

АЛО - "СНС у Београду већ има двоцифрену предност", опозиција шокирана најновијим истраживањима јавног мњења, пише лист. Председник Србије Александар Вучић изјавио у Њојорку: "Велику нервозу смо створили многима овде, добио бих ја три Нобелове награде кад бих се одрекао Србије".
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa