13. april 2021.13. apr 2021.
Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Sportski dani u Šapcu

Odavno je prošlo vreme u kome su sportski događaji rezervisani za dane vikenda, a čak i u ovo loše doba Kovida, u specifičnim uslovima bez publike, odvijaju se šampionati. Raspored i njegove izmene dovele su do zanimljivog niza utakmica u našem gradu.

Već večeras je započeo niz odloženom utakmicom drugog tima Metaloplastike u Prvoj ligi "Centar". Mladi Šapčani su savladali Rakovicu 30:29 (14:11). Najbolji igrač bio je Cvijanović sa devet golova.

Sutra, u sredu, vaterpolisti "Šapca" su od 19 časova domaćini ekipi "Zemuna" u pretposlednjem kolu Super lige na Gradskom bazenu.

Četvrtak na teren dovodi drugi tim "Medicinara". Mlade Šapčanke će u okviru Prve lige "Centar" za rukometašice ugostiti ORK Loznicu u odloženom duelu prethodne runde. Naravno, mesto doađaja je sala Gimnazije, a početak je u 19:30.

Šabačka "Mačva" ima još samo teoretske šanse za opstanak, ali svakako igra privlačan meč u kome je rival Partizan. Vicešampion gostuje na stadionu Mačve od 18:05 poslednjeg dana radne nedelje.

Subota i nedelja su rezervisani za rukomet. U subotu prvi tim "Metaloplastike" dočekuje kragujevački "Radnički" u osmom kolu plej ofa Super lige, od 19 časova u sali Gimnazije. Fudbalerke "Mačve" su od 16:30 domaćini drugoj ekipi najbpljeg domaćeg ženskog fudbalskog kluba "Spartaka" iz Subotice.

Na istom mestu, u nedelju, od 17 časova, drugi tim "Medicinara" nastavlja redovan raspored u Prvoj ligi "Centar" dočekujući Hazenu iz Beograda.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa