Info

21. april 2021.21. apr 2021.
Pixabay

Pixabay

Jedinstvena evidencija subjekata u zdravstvu

Agencija za privredne registre (APR) je objavila Jedinstvenu evidenciju subjekata u zdravstvu, koja omogućuje pretraživanje javnih registrovanih podataka o zdravstvenim ustanovama i privatnoj praksi na teritoriji Srbije.

Kako je saopšteno iz APR putem ovog pretraživača je omogućen jedinstveni pristup podacima o privatnoj praksi, odnosno preduzetnicima upisanim u Registru privrednih subjekata, kao i o zdravstvenim ustanovama, koje obavljaju zdravstvenu delatnost na teritoriji za koju je zadužen APR, a registrovane su u Registru zdravstvenih ustanova, koji vodi koji vodi ta agencija.

"Na osnovu kriterijuma koji se odnose na šifru delatnosti iz oblasti zdravstva i teritoriju (opštinu), putem pretraživača se dobija lista privatne prakse i zdravstvenih ustanova koje obavljaju zadatu zdravstvenu delatnost na izabranoj teritoriji (opštini), uz mogućnost pregleda detalja o svakom subjektu pojedinačno", navodi se u saopštenju.

Jedinstvenoj evidenciji subjekata u zdravstvu može se pristupiti preko internet stranice APR, na stranici Registri - Zdravstvene ustanove - Pretraživanje podataka.
Agencija Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa