26. april 2021.26. apr 2021.
Početak konjičke sezone na hipodromu u Bogatiću s ukusom gorčine

Početak konjičke sezone na hipodromu u Bogatiću s ukusom gorčine

Povodom jučerašnjeg otvaranja ovogodišnje konjičke sezone na hipodromu Konjičkog kluba "Mačvanin" u Bogatiću oglasili su se organizatori trka ( Pomenuti Konjički klub ), saopštenjem da su iz poštovanja epidemioloških razloga, posle druge trke, gledaoci, ljubitelji ovog dinamičnog sporta, po odluci nadležnog inspektora morali da napuste hipodrom.

Zaključuju, da su trke nastavljene tek što su gledaoci napustili hipodrom. Organizatori se tim povodom izvinjavaju gledaocima u iščekivanju da će epidemiološka situacija u narednom periodu, kada je planirano ukupno šest trkačkih dana, biti povoljnija.
Organizatori se ovim putem, još jednom obraćaju vernoj publici koja se očigledno uželela konjičkih uzbuđenja, jer su se našli u nezavidnoj poziciji i bili prinuđeni da na oko pola časa prekinu takmičenje, kako bi publika mogla da napusti hipodrom.
Na kraju kažu:"Budimo odgovorni, sačuvajmo zdravlje, kako svoje, tako i drugih i radujmo se u sportskom duhu nekom novom zajedničkom susretu sa svim zaljubljenicima u ovaj divni sport. Iskreno verujemo da se bližimo tom trenutku".
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa