1. maj 2021.1. maj 2021.
SNS:Bez zadovoljnih radnika, nema ni razvijene zemlje

SNS:Bez zadovoljnih radnika, nema ni razvijene zemlje

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu svim sugrađanima čestita Međunarodni praznik rada. I ove godine 1. maj obeležavamo pod pritiskom epidemiološke krize nastale zbog Kovida-19, a koja je sasvim izvesno, promenila svet.

U najozbiljnijem izazovu u modernoj istoriji, najveći teret podneli su, svakako, zdravstveni radnici. Nije lako bilo ni zaposlenima u vojsci, policiji, u komunalnim službama, trgovini. Nažalost, širom sveta veliki broj ljudi ostao je bez posla.

Odgovornom politikom spremnom da odgovori na brojna iskušenja, Srbija je pokazala da ume da brine o svom stanovništvu. Finansijski paketi pomoći privrednicima i zaposlenima doprineli su da je naša zemlja jedna od retkih u kojoj je mali procenat naših građana izgubio posao.

Borba je u toku, a mi iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu povodom Međunarodnog dana rada, želimo da se zahvalimo svima koji su bdeli nad nama dok je Srbija zbog epidemije bila u vanrednom stanju i pod policijskim časom.

Duboko poštovanje želimo da izrazimo onima koji su se brinuli da imamo grejanje, struju, svež hleb, čiste ulice, onima koji su čuvali mir. Zahvaljujemo se našim junacima u belim mantilima što su nam živote spašavali. I svima onima koje ne vidimo, a od čijih radnih zadataka zavisimo.

Bez zadovoljnih radnika, nema ni razvijene zemlje. Imamo plan, on se ostvaruje. Imamo cilj i na dobrom smo putu da ga dosegnemo. Kada izađemo iz ove nemile situacije, nastavljamo još predanije da poboljšavamo životni standard građana.

GO SNS Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa