15. maj 2021.15. maj 2021.
Nove medalje za Taru i "Asolute"

Nove medalje za Taru i "Asolute"

Tara Cvetković i male balerine "Asolute" iz Abraševića vratile su se u Šabac okićene novim medaljama. Na upravo završenom "Spring festu" u Novom Sadu osvojile su tri zlatne i dve vronzane medalje.



Dva zlata su osvojile devojčice starosti od četiri do sedam godina u kategoriji mini. Tara, koja je sa sedamnaest godina nastupila u seniorima, u solu je uzela bronzu, kao i Dunja Nešić, u kategoriji Juniora. Njih dve su u duetu osvojile zlato. Ukupno njih 13, u izuetnoj konkureniciji, donelo je u Šabac pet medalja. Takođe, Tara je osvojila i nagradu za najemotivniji nastup.



Aleksandri, Heleni, Lari, Leni, Kaći,Teodori, Jeleni, Petri, Milici i dvema Lenkama ovo je bilo prvo takmičenje. Ako se po jutru dan poznaje, Šabac će se tek ponositi njima.



Sve koreografije i ovoga puta osmislila je Tara. Podsećamo, prošle godine Tara i Dunja su se sa ovog festivala vratile sa po zlatnom medaljom u solo nastupima i zlatom u duetu.

Internacionalno takmičenje, koje je ove godine okupilo više od 800 izvođača, svih uzrasta, iz Regiona poznato je po afirmaciji mladih igrača i koreografa. Nastupe ocenjuju eminentne sudije
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa