9. jun 2021.9. jun 2021.
foto: Glas Podrinja

foto: Glas Podrinja

Izabrano novo rukovodstvo Sportskog saveza Šapca

Sportski savez Šapca dobio je danas novo rukovodstvo, predsednika, upravni i nadzorni odbor. U narednom mandatnom periodu SSŠ predvodiće nekadašnji kajakaš i sadašnji kajakaški trener Milan Đenadić.

foto: Glas Podrinja


Na izbornoj skupštini dobio je Đenadić podršku da predvodi osmočlani upravni odbor.

-Čast i odgovornost za mene, trebaće mi vremena da napredujem u svom radu, ali mi je zadovoljstvo što sam na čelu mladog tima spremnog da uloži trud i vreme kako bi sport u Šapcu, inače na visokom nivou, dostigao još viši nivo. Želimo da budemo reprezenti na nivou republike, pouzdani partneri drugih sportskih organizacija, da unapredimo infrastrukturne uslove na našem području i što veći broj mladih uključimo u sport - izjavio je Milan Đenadić.

Funkciju generalnog sekretara Saveza i u naredne četiri godine obavljaće Dejan Popović.

-Savez je sportska porodica koja okuplja 127 sportskih organizacija, više od 6.000 sportista i svojim radom je postavio ozbiljne temelje razvoja i unapređenja sporta u Šapcu i uključivanja što većeg broja građana u oblast sporta. Najbrojniji smo po broju organizacija koje okupljamo u Zapadnoj Srbiji i među najorganizovanijim u državi - naveo je Popović.

foto: Glas Podrinja


Sportski savez i Grad su partneri na putu unapređenja sporta i održavanja visokog nivoa oblasti po kojoj Šabac prepoznaju u celoj državi, ali i šire.

-Novi upravni odbor čine mladi ljudi iz sporta i novo rukovodstvo, uz sekretara kome je poveren novi mandat, postavljen je novi pečat, nova kreacija u radu ove organizacije. Kada govorimo o sportu, nije reč samo o vrhunskom, već i o školskom i rekreativnom sportu, brojnim manifestacijama koje je Šabac organizovao i koje će organizovati i u svemu tome Savez ima izuzetno važnu ulogu. Od srca čestitam izabranim kandidatima i verujem da će svojim radom dodatno unaprediti funkcionisanje Sportskog saveza Šapca - rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

Upravni odbor od danas čine: Filip Pejović, Mitar Pavlović, Branislav Jovičić, Borko Antonić, Nenad Srećković, Trajko Davidovski, Milena Spasojević i Sanja Nikšić.

Nadzorni čine: Sreten Radovanović, Branko Filipović i Lepa Čvorić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa