10. jun 2021.10. jun 2021.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 10. jun

Dnevni listovi na naslovnim stranama od četvrtka, 10. juna pišu o 22. godišnjici Kumanovskog sporazuma kojim je okončana NATO agresija na SRJ, reakcijama na govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred Savetom bezbednosti UN o saradnji sa Haškim tribunalom kao i o obeležavanju gradske slave Beograda, Spasovdana.

BLIC - O proslavi gradske slave Beograda u tekstu pod naslovom "Beograđani, dođite na Spasovdansku litiju".

VEČERNjE NOVOSTI - O presudi bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom u tekstu "Osuđen bez direktnih dokaza za Srebrenicu".

DANAS - Pod naslovom "Još jedna Vučićeva predstava za glasače" o reakcijama na govor predsednika Srbije pred Savetom bezbednosti UN o saradnji sa Haškim tribunalom. O izborima u Demokratskoj stranci u tekstu "Zoran Lutovac za sada bez protivkandidata".

POLITIKA - "Zaključenje mira nije značilo kapitualaciju", o godišnjici Kumanovskog sporazuma kojim je okončana NATO agresija 1999. godine. U tekstu "Sve duži spisak sankcija SAD za Zapadni Balkan" o odluci Vašingtona da uvede sankcije pojedincima i organizacijama koje "ugrožavaju mir i stabilnost regiona".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa