Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за 10. јун

Дневни листови на насловним странама од четвртка, 10. јуна пишу о 22. годишњици Кумановског споразума којим је окончана НАТО агресија на СРЈ, реакцијама на говор председника Србије Александра Вучића пред Саветом безбедности УН о сарадњи са Хашким трибуналом као и о обележавању градске славе Београда, Спасовдана.

БЛИЦ - О прослави градске славе Београда у тексту под насловом "Београђани, дођите на Спасовданску литију".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О пресуди бившем команданту Војске Републике Српске Ратку Младићу пред Хашким трибуналом у тексту "Осуђен без директних доказа за Сребреницу".

ДАНАС - Под насловом "Још једна Вучићева представа за гласаче" о реакцијама на говор председника Србије пред Саветом безбедности УН о сарадњи са Хашким трибуналом. О изборима у Демократској странци у тексту "Зоран Лутовац за сада без противкандидата".

ПОЛИТИКА - "Закључење мира није значило капитуалацију", о годишњици Кумановског споразума којим је окончана НАТО агресија 1999. године. У тексту "Све дужи списак санкција САД за Западни Балкан" о одлуци Вашингтона да уведе санкције појединцима и организацијама које "угрожавају мир и стабилност региона".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa