Инфо

26. април 2024.26. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Завршница ЛМК, Металопластика сигурна на завршници

Претходног пролећа две од три генерације шабачке Металопластике освојиле су шампионске титуле на нивоу Србије, а све три су суделовале на државној завршници. Јасно је да ће и овог маја и јуна шабачки тим имати на три завршнице своју одговарајућу селекцију. У финишу лига млађих категорија РСВ плави су у врху.

У суботу и недељу је на програму последње коло за екипе до 14 и до 16 година. Завршна кола на нивоу региона су у Новом Саду.

Екипа до 14 година, бранилац националне титуле, има максималан учинак, 16 победа у 16 кола, убедљиво је на првом месту а предстоје јој дуели са вршњацима Црвенке и Темерина. Тим до 16 година је тренутно други, иза Војводине, сигуран је за пласман на државну завршницу, а последње мечеве ће одиграти против Пригревице и Војводине.

Селекција до 12 година, такође је бранилац националног трофеја. Сигуран је учесник државне завршнице. Преостало је да одигра још два меча, али уз 13 победа и један пораз налази се на врху и сигурно ће играти на државној завршници.

Према календару РСС, прво финале имају селекције до 14 година. Дванаест најбољих екипа из Србије играће 18. и 19. маја завршни трунир. Седам дана касније је финале за узраст до 12 година и на концу, првог и другог дана јуна играју играчи до 16 година.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa