1. avgust 2021.1. avg 2021.
AMSS: Gužve na graničnim prelazima i u saobraćaju

AMSS: Gužve na graničnim prelazima i u saobraćaju

Saobraćaj je pojačan na autoputevima i svim važnijim putnim pravcima u Srbiji, a veoma visoke temperature najavljene za danas dodatno će otežavati vožnju, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na stanicama za naplatu putarine zadržavanja su na Preljini oko pola sata, a na Staroj Pazovi 15 minuta, navedeno je u saopštenju AMSS-a jutros od 6.00 časova.
Na graničnim prelazima čeka se na Horgošu oko dva sata na izlazu iz zemlje, a na ulazu oko sat, na Kelebiji oko sat vremena u oba smera, na Preševu 45 minuta na izlazu.

Na Batrovcima zadržavanje je oko pola sata, dok se na Šidu čeka oko 40 minuta na ulazu u Srbiju, a na Gostunu oko 45 minuta i na Jabuci oko sat vremena u oba pravca.

Na teretnim terminalima nema zadržavanja, ali je za danas od 11.00 do 19 časova na svim graničnim prelazima sa Rumunijom najavljena obustava teretnog saobraćaja, osim za prioritete.

AMSS podseća vozače da zbog veoma visokih temperatura na putovanje krenu pre 11.00 i posle 17 časova, a upozorava i da su zbog toplote česti i kvarovi na vozilima.

Na brojnim deonicama u toku su radovi uz izmene u režimu saobraćaja, pa je potreban dodatni oprez, navedeno je u saopštenju AMSS-a.

Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa