3. avgust 2021.3. avg 2021.
Glas Podrinja / Animator Kancelarije za mlade Pavle Nikolić

Glas Podrinja / Animator Kancelarije za mlade Pavle Nikolić

Kancelarija za mlade podstiče solidarnost

Kancelarija za mlade Grada Šapca posetila je Ustanovu za decu i mlade. Poseta je bila humanitarnog i animatorskog karaktera a cilj je bio ukazivanje na značaj zdrave komunikacije, solidarnosti i inkluzije.

Korisnicima ove ustanove pripremljeni su pokloni u vidu odeće, hrane i edukativnog materijala a za animaciju bio je zadužen volonter Pavle Nikolić

-Stavljamo akcenat na aktivnosti koje se odnose na osetljive grupe u okviru projekata koje je podržala Kancelarija za mlade između kojih je i projekat „Koračajmo zajedno“ udruženja kluba roditelja osnovne škole „Sveti Sava“. Od 15. avgusta počinjemo sa novim projektima iste tematike a koji su finansirani iz budžeta grada – rekla je Mirjana Janjić koordinatorka Kancelarije za mlade.

Glas Podrinja / Koordinatorka i volonteri KZM


Kancelarija za mlade imala je preko 20 aktivnosti ovog tipa od početka godine.


Rukovodilac Centra za decu i mlade Boban Dukić istakao je da su od početka epidemije Korona virusa korisnici ove ustanove bili uskraćeni ovakvih aktivnosti ali da su se sada stvorili epidemiološki uslovi zaa njihovo realizovanje.

-Ovakva aktivnost ima poseban značaj za nas a što se može videti i po reakcijama korisnika kojima je ovo sjajna prilika za socijalizaciju i druženje. Kancelarija za mlade je bila inicijator današnjeg okupljanja.

Ustanova za decu i mlade ima 43 korisnika uzrasnih doba od 11 do 47.


Ž.P.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa