Инфо

3. август 2021.3. авг 2021.
Глас Подриња / Аниматор Канцеларије за младе Павле Николић

Глас Подриња / Аниматор Канцеларије за младе Павле Николић

Канцеларија за младе подстиче солидарност

Канцеларија за младе Града Шапца посетила је Установу за децу и младе. Посета је била хуманитарног и аниматорског карактера а циљ је био указивање на значај здраве комуникације, солидарности и инклузије.

Корисницима ове установе припремљени су поклони у виду одеће, хране и едукативног материјала а за анимацију био је задужен волонтер Павле Николић

-Стављамо акценат на активности које се односе на осетљиве групе у оквиру пројеката које је подржала Канцеларија за младе између којих је и пројекат „Корачајмо заједно“ удружења клуба родитеља основне школе „Свети Сава“. Од 15. августа почињемо са новим пројектима исте тематике а који су финансирани из буџета града – рекла је Мирјана Јањић координаторка Канцеларије за младе.

Глас Подриња / Координаторка и волонтери КЗМ


Канцеларија за младе имала је преко 20 активности овог типа од почетка године.


Руководилац Центра за децу и младе Бобан Дукић истакао је да су од почетка епидемије Корона вируса корисници ове установе били ускраћени оваквих активности али да су се сада створили епидемиолошки услови заа њихово реализовање.

-Оваква активност има посебан значај за нас а што се може видети и по реакцијама корисника којима је ово сјајна прилика за социјализацију и дружење. Канцеларија за младе је била иницијатор данашњег окупљања.

Установа за децу и младе има 43 корисника узрасних доба од 11 до 47.


Ж.П.

Најновији број

16. септембар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa