25. septembar 2021.25. sep 2021.
Kabinet načelnika MUO: Sedma sednica Skupštine PD Eko Tamnava

Kabinet načelnika MUO: Sedma sednica Skupštine PD Eko Tamnava

Sedma sednica Skupštine PD "Eko Tamnava"d.o.o. Ub

U sklopu aktivnosti za realizaciju Projekta Regionalne komunalne deponije "Eko- Tamnava"d.o.o. Ub, u petak 24. septembra održana je sedma (redovna ) sednica Skupštine Privrednog društava.
Domaćin skupa bila je opština Koceljeva i predsednik Dušan Ilinčić, sa saradnicima. Sednicom je predsedavao predsednik Supštine Privrednog društva Đorđe Maksimović, a u radu je učestvovao i direktor Zoran Petrović.


Dnevni red, predložen za sedmu (redovnu ) sednicu jednoglasno je usvojen, nakon čega se pristupilo usvajanju zapisnika sa prethodne, šeste (vanredne ) sednice Skupštine Privrednog društva, koja je održana 12. avgusta 2021. godine u Obrenovcu. Konstatovano je da je zapisnik jednoglasno usvojen.

U nastavku rada donete su Odluka o usvajanju Programa poslovanja REC"Eko-Tamnava"d.o.o. Ub za 2022. godinu i Odluka o usvajanju Dinamičkog plana aktivnosti lokalnih samouprava na izgradnji objekata komunalne infrastrukture za upravljanje otpadom u periodu 2021.-2023.godine.

Program poslovanja REC"Eko-Tamnava"d.o.o. Ub za 2022. godinu sadrži opis realizovanih i planiranih aktivnosti koje je neophodno sprovesti u narednom periodu u 2022.godini.
Prikazan je i programski budžet za 2022. godinu, plan investicija i planirani broj zaposlenih u REC Eko-Tamnava" d.o.o Ub u poslovnoj 2022. godini.
Prisutnima je saopšten i Izveštaj konsultanata EBRD.

Kabinet načelnika MUO: Sedma sednica Skupštine PD Eko Tamnava


Sednici Skupštine prisustvovali su Vladan Krasavac načelnik Mačvanskog upravnog okruga i predsednici opština Vladimirci i Koceljeva Goran Zarić i Dušan Ilinčić.

Aktivnost u pravcu realizacije ovog značajnog Projekta, kojim se rešava problem komunalnog otpada za oko 500.000 stanovnika nastaviće se i u narednom periodu.
Kabinet načelnika
Vladana Krasavca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa