10. oktobar 2021.10. okt 2021.
dr Vladimir Koprivica(Autor: Dzoni 2004 - Sopstveno delo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=88908073)

dr Vladimir Koprivica(Autor: Dzoni 2004 - Sopstveno delo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=88908073)

Prof. dr Vladimir Koprivica u Šapcu

Jedan od najvećih i najpriznarijih stručnjaka iz oblasti sportske medicine kod nas dr Vladimir Koprivica gostuje danas u Šapcu gde će biti glavni gost na stručnom seminaru iz oblasti u kojoj je stekao međunarodno priznanje.

Udruženje trenera priređuje u Centru za stručno usavršavanje na Letnjikovcu stručni seminar na temu "Kondicija i tehnika u periodizaciji sportskog treninga", gde će predavač biti upravo prof. dr Vladimir Koprivica iz Beograda.

Početak je u 12 časova.

Prof. dr Vladimir Koprivica

Vladimir Koprivica je rođen 5u Vrbasu. Fakultet fizičke kulture završio je u Beogradu. Na fakultetu je završio i magistarske studije sa prosekom 10 i magistrirao 1984. a doktorirao 1995. godine. Od 1976. godine radi na predmetima teorija sportskog treninga, metodika sportskog treninga, osnove sportskog treninga, teorija i metodika elementarnih igara, upravljanje pripremom i takmičenjem i šahom. U dva navrata boravio je na stručnom usavršavanju u Moskvi kod čuvenog profesora L.P. Matvejeva. Bio je prodekan za nastavu na matičnom fakultetu i dekan Fkulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Bio je član Senata Beogradskog univerziteta.

Rukovodio je istraživačkim projektima, bio je učesnik mnogobrojnih naučnih skupova u Srbiji i inostranstvu. Bio je i rukovodilac međunarodnih konferencija i držao pozivna predavanja. Recenzirao je veći broj knjiga, kao i naučne i stručne članke u časopisima i zbornicima radova sa nacionalih i međunarodnih konferencija. Višegodišnji je član redakcija naučnih i stručnih časopisa u zemlji i inostranstvu. Objavio je 120 stručnih i naučnih radova, prevoda i prikaza, tri skripte, tri knjige i jedan priručnik kao autor i koautor.

Izvor: sr.wikipedia.org

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa