13. oktobar 2021.13. okt 2021.
Beta

Beta

Naslovne strane za 13. oktobar

Dnevne novine u današnjim izdanjima najviše pišu o smrti trudnica koje se nisu vakcinisale protiv korona virusa, o Sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu i završenom Samitu nesvrstanih.

BLIC - "Od korone umrlo 10 porodilja i trudnica", pišelist. Istraga o ubistvu porodice Djokić "Tri vrste dokaza vode do ubica".

VEČERNjE NOVOSTI - Korist od samita nesvrstanih u Beogradu "Odbrana Kosova, oružje i hrana za 'treći svet'". "'Lazanski' hit sajma", o novom borbenom vozilu nazvanom po novinaru i ambasadoru Miroslavu Lazanskom.

DANAS -"Afere u tabloidima plasira lično Vučić", o medijskim napadima vlasti na neistomišljenike. Haos na skupu o metrou u Skupštini Beograda "Čuvari čuvali javnu sednicu od javnosti".

INFORMER - "Korona ubila još dve porodilje", list piše o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji. O istrazi protiv osumnjičenog vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka "Evropol ima još dokaza o zverstvima Belivuka!".

KURIR - List piše o navodima da je ministar bez portfelja zadužen za razvoj siromašnih opština Novica Tončev kupio vilu na Dedinju - "Odakle ti pare?!". O Sajmu naoružanja i vojne opreme koji se održava u Beogradu pod naslovom "Naoružanje".

POLITIKA - Otvoren sajam naoružanja u Beogradu "'Lazanski' - formula 1 velike ubojne moći". O koroni "Vakcina spasava i porodilje i bebe".

ALO - List piše o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji - "Kazaljka smrti se sve brže vrti!".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o preporukama za vakcinaciju protiv korona virusa "Stariji od 60 da prime treću dozu kineske".

Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa