6. decembar 2021.6. dec 2021.
Naslovne strane za 6. decembar 2021. godine

Naslovne strane za 6. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o ekološkim protestima zbog najave eksploatacije litijuma a bave se i drugim temama.

BLIC - " 50 najmoćnijih u sportu", tradicionala lista tog dnevnog lista. "Vučić: Građani će odlučiti hoće li biti rudnika", o ekološkim protestima zbog najave eksploatacije litijuma.

VEČERNjE NOVOSTI - "Žene ćute o proganjanju na mreži", o istraživanju o digitalnom nasilju. "Jelovac izgubio životnu utakmicu", o smrti košarkaša Stevana Jelovca.

DANAS - "Protestovale hiljade građana, režimski mediji videli samo 200", o broju učenika ekoloških protesta u subotu. "Uviđaj ekplozije u Leštanima i dalje traje", o tome da još nije poznato zašto je došlo do eksplozije u fabrici Edepro.

NOVA - "Probuđena Srbija", o ekološkim protestima. "Đoković predvodi listu vodećih sportista koji su podržali proteste", o podršci sportista ekološkim protestima.

POLITIKA - "Decu moramo da izuvučemo iz kandži narko dilera", intervju direktora Vladine Kancelarije za borbu protiv droga Milana Pavića. "Izmene Zakona o eksproprijaciji u četvrtak na sednici vlade", o najavi ministra finansija Siniše Malog.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa