23. maj 2022.23. maj 2022.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za ponedeljak, 23. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 23. maj 2022. godine pišu o širenju majmunskih boginja u svetu, troškovima školovanja u Srbiji, izborima.

BLIC - O udesima u Srbiji tokom vikenda: "Za 24 sata poginulo šest osoba". List donosi istraživanje "Koliko mame i tate košta školska godina".

VEČERNjE NOVOSTI - Izjava virusologa Milanka Šeklera o boginjama koje se šire u svetu: "Majmunske boginje nisu velika pretnja". Pod naslovom "Zagreb opet Vučiću preti optužnicom" - o novim potezima Hrvatske.

DANAS - List donosi ocene analitičara u tekstu pod naslovom: "Svetlana Bojković: Vlast prodaje našu zemlju i naše živote". O istraživanju studenata Fakulteta političkih nauka: "Mladi ideološki ne razlikuju SNS, SPS, DSS i SSP".

NOVA - O školarinama na fakultetima u Srbiji: "Školarine od 560 do 2.000 evra za studente". List piše da jedan član vladajuće Srpske napredne stranke tvrdi da je na izborima bilo mahinacija u opštini Vračar: "Naprednjaci su me prijavili na lažnu adresu zbog izbora".

POLITIKA - Intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem: "Srbija će u nauci tek da pruža svetu mnogo". List piše i da "Našoj zemlji nedostaje 350 sudija".
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa