Info

25. maj 2022.25. maj 2022.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za sredu, 25. maj 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše da je Srpska pravoslavna crkva priznala autokefalnost Makedonske pravoslavne crkve, o ratu u Ukrajini i drugim temama.

BLIC - List piše, "SPC priznala autokefalnost Crkve u Skoplju".

VEČERNjE NOVOSTI - List o novom pravilniku za kafe, "Od 31. maja kafa mora biti kafa". Patrijarh Porfirije u Skoplju, "Autokefalnost Makedoncima".

DANAS - List piše da haški Mehanizam za međunarodne krivične sudove sumnjiči osam bivših i sadašnjih članova SRS za obelodanjivanje tajnih podataka i identiteta zaštićenih svedoka, "Hag ponovo traži Šešelja i radikale". O rusko-ukrajinskom ratu, "Ruske snage bombarduju Donbas neprekidno".

INFORMER - O imenovanju novih vladika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi "Nove vladike glumac, roker i oficir". "Beograd dobija još osam nebodera", list piše o namerama za izgradnju nebodera viših od 100 metara.

KURIR - "Od početka godine 12 žena ubijeno u porodičnom nasilju!", o žrtvama porodičnog nasilja u Srbiji. Intervju sa nekadašnjim visokim funkcionerom Socijalističke partije Srbije Branislavom Ivkovićem: "Svedok".

NOVA - Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić za list kaže: "Hrvatska akademija izmišlja Memorandum 2 za reviziju istorije".

ALO - O izboru novog rukovodstva u Sportskom društvu Crvena zvezda "Vujko i Terzić na čelu Zvezde".

POLITIKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu - "Senka Ukrajine nad svim temama u Davosu". List navodi da Priština traži NATO baze zbog pritiska na Beograd, "Kurtijev udar na srpsku politiku neutralnosti".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa svetskog ekonomskog foruma u Davosu "Tražim saveznike za Srbiju u ovom teškom vremenu".
Beta

Najnoviji broj

23. jun 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa