29. septembar 2022.29. sep 2022.
Dom zdravlja Šabac/ Fejsbuk stranica

Dom zdravlja Šabac/ Fejsbuk stranica

Direktorka Doma zdravlja Šabac na konferenciji lekara Opšte medicine

Konferencija lekara Opšte medicine Srbije sa međunarodnim učešćem održana je u Vrnjačkoj Banji od 22. do 25. septembra. Konferenciju je otvorio predsednik Srpskog lekarskog društva prof. dr Radoje Čolović, a prisutne pozdravila predsednica srpskog lekarskog društva dr Dragana Balanović.

Dom zdravlja Šabac/ Fejsbuk stranica


Konferenciji je prisustvovala direktorka Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ dr Jasmina Stanković , kao i pet lekara opšte medicine iz SZZZOS : dr Vesna Alija Nikolić, dr Ana Petrović, dr Ivana Anđić Martinović, dr Slavica Urošević i dr Gordana Petrov Savić.

Pored niza predavanja o hipertenziji, predijabetesu, dijabetesu astmi, govorilo se i o iritabilnom crevnom sindromu, hemoroidima. Predavanje o antivirusnim lekovima i i iskustvima sa KOVID 19 infekcijom održao je prof. dr Goran Stevanović, direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti.

Dom zdravlja Šabac/ Fejsbuk stranica

Gošće iz Hrvatske i Slovenije koje su iznele su svoja iskustva u radu lekara opšte medicine. Na ovom skupu je održano i predavanje o lečenju gojaznosti i prikazan Nacionalni vodič dobre kliničke prakse koji je deljen prisutnima u toku predavanja.
Izvor: Dom zdravlja Šabac/ Fejsbuk stranica

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa