3. oktobar 2022.3. okt 2022.
Beta

Beta

Otvoren konkurs za stipendije Hemofarm fondacije 'Možeš i ti'

Najbolji studenti završne godine medicinskih, farmaceutskih, tehnoloških, bioloških, hemijskih i tehničkih fakulteta elektro i mašinskog usmerenja, državnih univerziteta u Srbiji od danas imaju priliku da konkurišu za godišnje stipendije Fondacije Hemofarm u okviru Programa za obrazovanje "Možeš i ti".
Konkurs je otvoren do 3. novembra za studente koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50.


Budući stipendisti će dobiti mesečnu finansijsku podršku, mentorsku podršku, stručnu praksu u Srbiji i Nemačkoj i postati deo zajednice koja broji više od 3.660 mladih lidera spremnih da menjaju svet na bolje, navodi se u saopštenju Fondacije.

Uz podršku eksperata nemačke Štada (Stada) grupe i Hemofarma, stipendisti imaju priliku da unaprede svoje znanje i veštine, koje su neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj.

Tokom godinu dana polaznici programa sticaće i radno iskustvo u različitim sektorima kompanije i dodatni motiv da znanje i veštine primenjuju u Srbiji.

"Znanje i veštine niko ne može da vam oduzme. To je vaš oslonac i karta za ulazak u svet uspeha i bolje sutra", poručila je budućim stipendistima direktorka Fondacije Hemofarm Suzana Đorđević.

Dodala je da ta fonacija 29 godina ulaže u mlade i njihovo obrazovanje.

"Sa ponosom ističemo da su naši bivši stipendisti danas na rukovodećim pozicijama u kompaniji Hemofarm i Štada grupi i veoma uspešni u profesijama koje su izabrali. Verujemo da je ovaj program prava prilika za studente da stiču nova znanja i veštine, upoznaju se sa našim ekspertima i procesima rada u kompaniji koja je lider na farmaceutskom tržištu i da zajedno sa nama brinu o zdravlju ljudi i njihovoj dobrobiti", rekla je Đorđević.


Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa