4. novembar 2022.4. nov 2022.
Ljubovija. info

Ljubovija. info

Počinju radovi na školi u Gornjoj Ljuboviđi

Stekli su se uslovi za početak radova na energetskoj sanaciji škole u Gornjoj Ljuboviđi. Sredstva u iznosu od 15 miliona dinara obezbeđena su preko konkursa kod budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti Ministarstva rudarstva i energetike, preko kojeg naša opština svake godine obezbeđuje sredstva za sanaciju jednog javnog objekta.
Ljubovija. info

Ovim projektom planirana je zamena krovne konstrukcije i krovnog pokrivača, kompletna spoljna stolarija, biće urađena termička izolacija podova i zidova i uveden sistem grejanja na pelet. Radovi će početi u toku sledeće sedmice, a izvođač je „Ingral-Neimar“ iz Ljubovije. Rok za završetak radova je 90 dana.
Ljubovija. info

Školu u Gornjoj Ljuboviđi posetili su predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i pomoćnik predsednika za infrastrukturu Aleksandar Perić. Oni su sa izvođačem radova obišli objekat i upoznali se sa detaljnim planom izvođenja radova.

Veoma je važno da se u ovim vremenima radi kako na unapređenju energetske efikasnosti tako i na dostupnosti jednakih uslova za školovanje za svu decu u našoj opštini, kako u većim tako i u manjim obrazovnim ustanovama.

Sledeće godine u planu je energetska sanacija škole u Donjoj Ljuboviđi.
Ljubovija. info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa