13. novembar 2022.13. nov 2022.
Izborna konferencija GO SPS (Foto: Glas Podrinja)

Izborna konferencija GO SPS (Foto: Glas Podrinja)

Dr vet. med. Nikola Milutinović predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Šabac

Na danas održanoj Izbornoj konferenciji GO SPS u Šapcu, za predsednika je izabran dr vet. med. Nikola Milutinović.


Dr vet. med. Nikola Milutinović (Foto: Glas Podrinja)


Nikolu Milutinovića koji je bio jedini kandidat, jednoglasno je podržalo 85 delegata koliko je i prisustvovalo Izbornoj konferenciji SPS-a Šabac.

Na današnjem zasedanju izabrani su potpredsednici GO SPS Šabac prof. dr Radenko Stepić i Vesna Vuković student, i formiran je GO SPS Šabac.

Đorđe Milićević (Foto: Glas Podrinja)Konferenciji je prisustvovao i Đorđe Milićević, potpredsednik Socijalističke partije Srbije.
Nikola Milutinović, doktor veterinarske medicine, rođen je u Šapcu 1969. godine. Član je Socijalističke partije Srbije od 1994. godine.

Istakao se kao mladi socijalista i predsednik Omladine za Mačvanski okrug. Od početka do kraja ostao je veran socijalistima, čak i u teškim vremenima za SPS i njeno članstvo.

Doktor Nikola Milutinović je direktor Veterinarskog specijalističkog instituta u Šapcu. Na čelu je ustanove koja je dala nemerljiv doprinos za vreme korone. Pod njegovim rukovodstvom napravljena je molekularna laboratorija gde su za vreme COVID-a 19, danonoćno odrađivani uzorci na korona virus. Broj urađenih testova za dve godine dostigao je preko 100 000.

Oženjen i otac dva studenta.
GO SPS Šabac

Najnoviji broj

2. februar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa