27. novembar 2022.27. nov 2022.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje posetio Ljuboviju

Uporedo sa razgovorima koji se vode sa investitorom za otvaranje nove fabrike obuće u Ljuboviji, u petak je našu opštinu posetio direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović.

Ljubovija.info

On je razgovarao sa predsednikom Opštine Ljubovija Milanom Jovanovićem i predsednikom Skupštine opštine Ljubovija Goranom Josipovićem, koji su mu preneli potrebe budućeg investitora za zapošljavanjem kadra ali se i upoznali sa svim mogućnostima koje pruža Nacionalna služba za zapošljavanje.

Zoran Martinović kaže da odavno u Ljuboviji nije bilo investitora ili poslodavca koji u jednom trenutku mogu da zaposle više od 100 nezaposlenih lica.
Ljubovija.info

„Nacionalna služba svakako treba da obezbedi podršku u selekciji adekvatnih kandidata, da informiše sva lica koja se nalaze na našoj evidenciji, a ovde je negde oko 1500 lica koja imaju status nezaposlenih. S druge strane, mi ćemo već početkom naredne godine pokrenuti novi ciklus subvencija za poslodavce i nezaposlena lica, gde možemo da obezbedimo i finansijske podsticaje za poslodavce koji zapošljavaju kroz različite vrste programa i naravno kroz uključivanje teže zapošljivih kategorija, koji su naša ciljna grupa kada su u pitanju finansijske povlastice za poslodavce. Mi ćemo iz Nacionalne službe angažovati sve naše kapacitete kako bi smo obezbedili kvalitetan kadar za poslodavca i približićemo sve oblike saradnje i sve podsticaje koje nudi Nacionalna služba za zapošljavanje“, izjavio je direktor Martinović prilikom posete Ljuboviji.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa