Инфо

27. новембар 2022.27. нов 2022.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Директор Националне службе за запошљавање посетио Љубовију

Упоредо са разговорима који се воде са инвеститором за отварање нове фабрике обуће у Љубовији, у петак је нашу општину посетио директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић.

Ljubovija.info

Он је разговарао са председником Општине Љубовија Миланом Јовановићем и председником Скупштине општине Љубовија Гораном Јосиповићем, који су му пренели потребе будућег инвеститора за запошљавањем кадра али се и упознали са свим могућностима које пружа Национална служба за запошљавање.

Зоран Мартиновић каже да одавно у Љубовији није било инвеститора или послодавца који у једном тренутку могу да запосле више од 100 незапослених лица.
Ljubovija.info

„Национална служба свакако треба да обезбеди подршку у селекцији адекватних кандидата, да информише сва лица која се налазе на нашој евиденцији, а овде је негде око 1500 лица која имају статус незапослених. С друге стране, ми ћемо већ почетком наредне године покренути нови циклус субвенција за послодавце и незапослена лица, где можемо да обезбедимо и финансијске подстицаје за послодавце који запошљавају кроз различите врсте програма и наравно кроз укључивање теже запошљивих категорија, који су наша циљна група када су у питању финансијске повластице за послодавце. Ми ћемо из Националне службе ангажовати све наше капацитете како би смо обезбедили квалитетан кадар за послодавца и приближићемо све облике сарадње и све подстицаје које нуди Национална служба за запошљавање“, изјавио је директор Мартиновић приликом посете Љубовији.
Ljubovija.info

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa