30. novembar 2022.30. nov 2022.
Veliki izazov za Šabac (foto: Glas Podrinja)

Veliki izazov za Šabac (foto: Glas Podrinja)

Srušena Barselona, plus tri pred revanš

Šabac - Barselona 13:10 (5:3, 3:2, 3:2, 2:3).

Pred punim tribinama, standardnim i zbog interesovanja montiranim privremenim, odigran je meč osmine finala Evro kupa. Šabac je u sjajnoj atmosferi nadigrao veliku Barselonu.

Najbolji strelac kod pobednika (foto: Glas Podrinja)


Prva četvrtina je bila za vaterpolo sladolusce, osam atraktivnih golova u meču gde je Šabac bio za toliko bolji koliko je vodio na prvoj pauzi.

U drugom periodu odbrane su očekivano bile snažnije, ali se meč odvijao prema željama Šapčana. Barać je u poslednjim sekundama loše šutirao sa petrca, ali je u treći period Šabac ušao sa viškom od tri gola. Razbranio se Stefan Živojinović što je ojačalo defanzivu domaćih.

Podrška punih tribina (foto: Glas Podrinja)


Malarh, reprezentativac Španije, apsolutno je držao Barselonu u igri, dok je Šabac preraspodelio snagu. Uspeo je da dodatno domaćin uveća vođstvo u igri koja je podsećala na drugi kvartal, unoseći četiri gola viška u poslednjih osam minuta.

Nebojša Toholj (foto: Glas Podrinja)


Španski as je bio nezaustavljiv i u poslednjoj četvrtini, vratio je svoj tim u rezultatski priključak. Ipak Stojanović je doneo tri gola viška ponovo. Propustio je Šabac priliku u finišu da obezbedi i veću prednost, no neosporno da bi svi prihvatili plus tri pred meč.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa