24. januar 2023.24. jan 2023.
Beta

Beta

AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Na putevima u Srbiji kolovozi su uglavnom mokri, a u pojedinim delovima zemlje ima i snega, pa je neophodan oprez zbog poledice, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Učestali su i odroni, naročito pored Ibra između raške i Rudnice, Brusa i Brzeća, na Đerdapskoj magistrali od Velikog Gradišta i Donjeg Milanovca ka Kladovu i u Ovčarsko-kablarskoj, Grdeličkoj, Sićevačkoj i Drenskoj klisuri.

Snega ima na pojedinim putevima na teritoriji Kolubare, Kruševca, Mačve, Novog Pazara, Užica, Zaječara i Valjeva, a na nekim deonicama na snazi su i zabrane za kamione s prikolicom i šlepere.

AMSS je pozvao vozače na maksimalnu koncentraciju kako bi izbegli eventualnu opasnost na putu, a oprez je potreban i na deonicama na kojima su zbog radova u toku izmene u režimu saobraćaja.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 na graničnim prelazima nema zadržavanja, osim na teretnim terminalima gde kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu, Batrovcima i Šidu oko dva sata, a na Kelebiji oko sat vremena.
Beta

Najnoviji broj

2. februar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa