25. januar 2023.25. jan 2023.
Nikola Selaković u poseti GO SNS (Foto: Glas Podrinja)

Nikola Selaković u poseti GO SNS (Foto: Glas Podrinja)

Nikola Selaković posetio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu

Foto: Glas Podrinja


Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nikola Selaković, posetio je večeras Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu, gde se sastao i razgovarao sa članovima i simpatizerima stranke. Tom prilikom izrazio je stav da je ovaj odbor pobednički i jedan od najboljih u Srbiji.

Nikola Selaković (Foto: Glas Podrinja)


-Ovaj Odbor je uspeo da građanima Šapca, na najbolji mogući način, predstavi ono što jeste misija SNS i predsednika Aleksandra Vučića, a to je da Srbiju učini ozbiljnijim, uređenijim, prosperitetnijim, naprednijim mestom za život. Činjenica da je u ovom kratkom periodu, od lokalnih izbora, budžet grada Šapca, sa 4,5 milijardi dinara došao na više od 6 milijardi, da se u infrastrukturu, u objekte javne namene, ulaže mnogo više, da se auto-put bliži Šapcu. Auto-put će spojiti ne samo Šabac sa Rumom, nego i Šabac sa Koridorom 10 i učiniti ga mnogo bližim Beogradu, ali i Novom Sadu, a u nastavku, ka jugo-zapadu povezati brzom saobraćajnicom sa Loznicom. Auto-put će u Industrijsku zonu grada Šapca dovesti više investitora, učiniti Šapčanima lakše dostupnima nova radna mesta i doprineti boljem i višem životnom standardu. Upravo u Šapcu smo za kratko vreme uspeli da realizujemo i ostvarujemo svoja predizborna obećanja. Javni prevoz na teritoriji grada za naše penzionere je besplatan, umanjili smo cenu vrtića za 30 odsto, posle 10 godina bajki o rekonstrukciji bazena, za samo jednu sezonu imamo tri otvorena bazena. Ovde se mnoge stvari menjaju na bolje zahvaljujući viziji predsednika Vučića koji SNS u Šapcu sledi, rekao je Nikola Selaković.

Selaković: "Odbro u Šapcu jedan od najboljih u Srbiji" (Foto: Glas Podrinja)


Istakao je da je Šabac grad budućnost i jedan od gradova sa najvećim potencijalima u Srbiji.

Aleksandar Pajić, Nikola Selaković, Živan Bajić (Foto: Glas Podrinja)


Predsednik GO SNS u Šapcu i narodni poslanik Živan Bajić u ime Odbora i članova stranke u Šapcu izrazio je zadovoljstvno zbog posete člana Predsedništva.

Živan Bajić (Foto: Glas Podrinja)


-Ova poseta pokazuje da visoki stranački funcioneri brinu o tome da stranka besprekorno funkcioniše. Mi u GO imamo mogućnost da predstavimo način na koji radimo, ali i da dobijemo smernice na osnovu kojih ćemo u budućnosti biti još uspešniji, efikasniji i na još boljoj usluzi našim sugrađanima, rekao je Živan Bajić.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa