Info

29. januar 2023.29. jan 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Svečanom akademijom obeležen Savindan u Ljuboviji

Kao i prethodnih godina u svim osmogodišnjim školama OŠ „Petar Vragolić“ obeležena je školska slava – Sveti Sava.
Ljubovija.info

U izdvojenim osmorazrednim školama Savindan je obeležen osvećenjem žita, rezanjem slavskog kolača i priredbom koju su pripremili učenici i nastavnici. U matičnoj školi u Ljuboviji u prepodnevnim časovima obavljeno je osvećenje žita i rezanje slavskog kolača, a isto tako i u Srednjoj školi „Vuk Karadžić“.
Ljubovija.info

Svečana akademija povodom školske slave – Svetog Save priređena je u sali bioskopa u Ljuboviji. Svečanu akademiju po prvi put su zajedno pripremile Osnovna škola „Petar Vragolić“ i Srednja škola „Vuk Karadžić“ sa željom da to bude praksa i narednih godina. Učestvovali su učenici i nastavnici ove dve škole i izdvojenog odeljenja Osnovne muzičke škole „Vuk Karadžić“ iz Loznice.
Ljubovija.info

Obeležavanju slave u školama i svečanoj akademiji prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Opštine Ljubovija Milanom Jovanovićem. Prepuna bioskopska sala dece, roditelja i prijatelja dve školske ustanove pokazala su jedinstvo naše male zajednice, što je znak i poziv mladim sugrađanima da nastave tim putem.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa