Info

31. januar 2023.31. jan 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 31. januar

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 31. januar 2023. godine najvše pišu o uspehu Novaka Đokovića i o izjavi predsednika Hrvatske i dešavanjima u vezi sa Kosovom.

BLIC- O Novaku Đokoviću koji je posle osvojenog Australijan opena ponovo na prvom mestu "Tajna Novakove glave". O izjavi predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je međunarodna zajednica anektirala Kosovo "Hrvati priznali da nam je oteto Kosovo".

VEČERNjE NOVOSTI - Najveći deo naslovne strane posvećen Novaku Đokoviću i broju njegovih titula "Rekord sigurno pada, Novak napada kotu 25". List piše da uz plan Evropske unije za Kosovo postoji i non-pejper dokument "Zapadne sile ne isključuju novi 'Rambuje'".

DANAS - O mogućem uticaju aktuelnih problema sa Kosovom na homogenost Srpske napredne stranke "SNS opstaje dok ima apanaže za članstvo". "Ceo državni aparat služio u uništavanju dokaza za 'Doljevac'", o brojnim kontroverzama četiri godine nakon saobraćajne nesreće.

NOVA - Piše o detaljima nove optužnice protiv pljevaljskog narko bosa "I tužilac radio za Šarićev klan". Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije kaže "Vučić ne može da brani Srbiju, on je ucenjena ličnost".

POLITIKA - Prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja obnovljenog Češkog doma u Beogradu "Zeman je bio uz nas kad su to smeli samo hrabri". List citira i predsednika Hrvatske "Oteli smo Srbima Kosovo".
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa