8. februar 2023.8. feb 2023.
Naslovne strane za sredu, 8. februar 2023.

Naslovne strane za sredu, 8. februar 2023.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od 8. februara 2023, najviše pišu o stavovima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o koalicionim partnerima SNS iz Socijalističke partije Srbije i eventualnim vanrednim izborima, kao i posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji.

ALO - "Čudo nad čudima u Siriji: Beba rođena u ruševinama", piše list o bebi koju su u ruševinama pronašle vatrogasne ekipe.

BLIC - List piše o tome da li će Srbija u septembru ići na vanredne izbore, u tekstu pod naslovom: "Misterija izbora". "Divlja gradnja najranjivija od zemljotresa", o tome koliko su bezbedne zgrade i kuće u Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića o ponašanju SPS, u tekstu pod naslovom: "Pustili su da me "tuku" da bi na miru podigli rejting". List piše o posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji u tekstu pod naslovom: "Pod šutom i čitave porodice".

DANAS - "Disciplinovanje Dačića", o, kako navodi list ljutnji predsednika Srbije i SNS na koalicione partnere u SPS i najavi vanrednih izbora. "Ljudi u sekundama ostajali bez najmilijih i imovine", o posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji.

INFORMER - "Strašne posledice zemljotresa u Turskoj i Siriji: Umiru od zime pod ruševinama", list piše da se strahuje da će biti "više od 20.000 žrtava".

KURIR - "Razočaran Vučić: U SPS lično više nemam poverenja, da ne pričam o planu pravljenja neke druge većine", o, kako navodi list, Vučićevoj oceni da izbori nisu pravo rešenje za Srbiju.

NOVA - "Treba podržati rešenje o Kosovu a ne Vučića", kaže lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović. "Vučić započeo igru "spasavaj se ko može", piše list o, kako navodi, pozadini "drame" predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi socijalista i vanrednih izbora.

POLITIKA - "Vučić: Ne mislim da su izbori dobro rešenje", prenosi list izjavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. List piše o posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji, u tekstu pod naslovom: "Sudbonosna borba za živote zatrpanu ruševinama".

SRPSKI TELEGRAF - "Zgrade se rušile jer su Turci krali na armaturi", list piše o posledicama zemljotresa.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa