29. mart 2023.29. mar 2023.
Prodor Milana Jovanovića protiv Partizana (foto: Glas Podrinja)

Prodor Milana Jovanovića protiv Partizana (foto: Glas Podrinja)

Drugo mesto važno za polufinale

Drugo mesto na kraju regularnog dela sezone Super lige Srbije Mrtaloplastici Eliskir donosi prednost domaćeg terena u polufinalu plej ofa što je izuzetno važno u duelima izjednačenih rivala, bez obzira ko će od preostalih ekipa biti protivnik Šapčanima.

Metaloplastika Eliskir ima bolji međusobni odnos od pančevačkog Dinama i slabiji od Partizana. Trenutno na tabeli Šapčani imaju četiri boda više od Pančevaca, dva od Beograđana. Do kraja sezone dočekuju: Dubočicu, Topličanin i Vojvodinu, a gostuju u Kragujevcu i Kaću.

Kapiten i oslonac odbrane: D. Arsić (foto: Glas Podrinja)


Dinamo gostuje u Kragujevcu, Kostolcu i u derbiju poslednjeg kola Partizanu, a ugostiće, s novim trenerom, Jugović i Šamot.

Partizan očekuju gostovanja u Zrenjaninu i Obiliću, a biće domaćini Vojvodini, Kikindi i Dinamu.

Polufinale, kao i finale plej ofa biće igrano na dva dobijena meča, a boljeplasirani tim ima prednost domaćeg terena u prvoj i eventualnoj trećoj utakmici. Plej of startuje sredinom maja.


Vojvodina još dostižna

Vojvodina je od svih označena kao prvi favorit i za prvo mesto pred plej of i odbranu titule. Ipak, ni prvi cilj još nije obezbedila. Ima dva boda više od "plavih", uz meč manje, ali Novosađane očekuju mečevi protiv Partizana i gostovanje u Šapcu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa