17. jun 2023.17. jun 2023.
ljuboivja.info

ljuboivja.info

Pobratimile se opštine Novi Bečej i Ljubovija

Nakon deset godina od bratimljenja dve turističke organizacije i uspešne saradnje, u petak su se u Ljuboviji pobratimile opštine Novi Bečej i Ljubovija. Ove dve opštine koje geografski nisu blizu, imaju blisku saradnju i neguju prijateljske odnose.

– S obzirom da imamo kontinuitet i negujemo bratske odnose dve opštine, to smo danas kapitalizovali kroz potpisivanje sporazuma o bratimljenju, što mi je posebno zadovoljstvo. Zahvaljujem se ovom prilikom i predsedniku Opštine Ljubovija Milanu Jovanoviću i predsedniku Skupštine opštine Goranu Josipoviću koji su održali naše prijateljstvo svih ovih godina, izjavio je Saša Maksimović, predsednik Opštine Novi Bečej.

Milan Jovanović, predsednik Opštine Ljubovija, potvrđuje da je dugogodišnje prijateljstvo krunisano potpisivanjem sporazuma o bratimljenju dve opštine.
– Ono što mogu da kažem za Opštinu Novi Bečej jeste da su zaista, ne samo na papiru koji smo danas potpisali, već sve ove godine bili veliki prijatelji naše opštine, a pogotovu su pokazali svoju veličinu kada smo imali poplavu 2014. Tada su nam pružili ogromnu pomoć, kako u građevinskom materijalu za sanaciju štete, tako i u ostalim namirnicama za potrebe ugroženog stanovništva. Nadam se da ćemo ovim današnjim potpisivanjem sporazuma još više poboljšati našu saradnju u interesu građana i Ljubovije i Novog Bečeja, istakako je predsednik Jovanović.
GP

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa