Инфо

17. јун 2023.17. јун 2023.
ljuboivja.info

ljuboivja.info

Побратимиле се општине Нови Бечеј и Љубовија

Након десет година од братимљења две туристичке организације и успешне сарадње, у петак су се у Љубовији побратимиле општине Нови Бечеј и Љубовија. Ове две општине које географски нису близу, имају блиску сарадњу и негују пријатељске односе.

– С обзиром да имамо континуитет и негујемо братске односе две општине, то смо данас капитализовали кроз потписивање споразума о братимљењу, што ми је посебно задовољство. Захваљујем се овом приликом и председнику Општине Љубовија Милану Јовановићу и председнику Скупштине општине Горану Јосиповићу који су одржали наше пријатељство свих ових година, изјавио је Саша Максимовић, председник Општине Нови Бечеј.

Милан Јовановић, председник Општине Љубовија, потврђује да је дугогодишње пријатељство крунисано потписивањем споразума о братимљењу две општине.
– Оно што могу да кажем за Општину Нови Бечеј јесте да су заиста, не само на папиру који смо данас потписали, већ све ове године били велики пријатељи наше општине, а поготову су показали своју величину када смо имали поплаву 2014. Тада су нам пружили огромну помоћ, како у грађевинском материјалу за санацију штете, тако и у осталим намирницама за потребе угроженог становништва. Надам се да ћемо овим данашњим потписивањем споразума још више побољшати нашу сарадњу у интересу грађана и Љубовије и Новог Бечеја, истакако је председник Јовановић.
ГП

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa