Info

6. jul 2023.6. jul 2023.
Infrastrukturni radovi u Pocerskom Pričinoviću (Foto Glas Podrinja)

Infrastrukturni radovi u Pocerskom Pričinoviću (Foto Glas Podrinja)

Značajni infrastrukturni radovi u Pocerskom Pričinoviću

Tokom prethodnih dana u prigradskoj Mesnoj zajednici Pocerski Pričinović urađeni su značajni infrastrukturni radovi. Asfaltirane su ulice Posavska, Lazara Vasića i Dobrosava Živanovića, uređeni su plato i parking ispred zgrade mesne zajednice, pristupnu saobraćajnicu sa autobuskim stajalištem i rekonstruisano je igralište u dvorištu OŠ "Stojan Novaković".

Gradonačelnik razgovarao sa meštanima (Foto: Glas Podrinja)


Milka Mucić, zamenik predsednika Saveta MZ Pocerski Pričinović zahvalila se gradonačeniku Šapca Aleksandru Pajiću i JP "Infrastruktura" u ime svih građana Pocerskog Pričinovića.

Milka Mucić (Foto: Glas Podrinja)


-Imamo obećanje gradonačelnika da ovo nije kraj uređenja našeg mesta, da će biti još infrastrukturnih radova. Dobijamo sve ono što je potrebno mesnoj zajednici ovog formata za normalno funkcionisanje i život meštana, rekla je Milka Mucić.

Parking ispred MZ (Foto: Glas Podrinja)


Pocerski Pričinović je druga po veličini prigradska mesna zajednica na teritoriji Šapca sa 7.500 stanovnika. Ukupna dužina tri asfaltrirane ulice je oko 350 metara, dok je ukupna vrednost radova na svih pet lokacija oko 15 miliona dinara.

Posavska ulica (Foto: Glas Podrinja)


Momčilo Matić, stanovnik Posavske ulice takođe je zahvalio gradonačelniku i JP "Infrastruktura" na čelu sa direktorom Sašom Maksimovićem.

Momčilo Matić (Foto: Glas Podrinja)


-Živim u ovoj ulici četrdesetak godina. Grad Šabac je prepoznao našu molbu da nam je asfalt neophodan. Iako je ovo slepa ulica i ovde ima stanovnika koji zaslužuju uslove života dostojne 21. veka. Ranije su ovde bile rupe, prašina, sada je mnogo lakše, pre svega zbog dece, rekao je Momčilo Matić.

Sve se radi u dogovoru sa meštanima (Foto: Glas Podrinja)


Završnicu radova obišao je i gradonačelnik Aleksandar Pajić i tom prilikom je razgovorao sa meštanima o svemu što je urađeno i onome što im još nedostaje, a realno je da se uradi u narednom periodu.

-Zaista se trudimo da podjednako radimo u svim mestima na teritoriji grada. Ovde su ljudi godinama živeli u neasfaltiranim ulicama i nisu imali normalne uslove za život. Ovde već postoji vodovodna i kanalizaciona mreža. Ponosan sam na Savet MZ koji vredno radi na svim projektima. Radimo zajedno sa svojim sugrađanima da od Šapca napravimo grad budućnosti. Nastavićemo ovako da radimo i u godinama koje slede, rekao je gradonačelnik Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa