Info

6. jul 2023.6. jul 2023.
Rekonstruisani teren (Foto: Glas Podrinja)

Rekonstruisani teren (Foto: Glas Podrinja)

Ivanjdanski turnir u Pocerskom Pričinoviću na rekonstruisanom terenu

Tradicionalni Ivanjdanski turnir u malom fudbalu, koji se organizuje u Pocerskom Pričinoviću, igraće se na sveže rekontruisanom terenu pored OŠ "Stojan Novaković". Turnir će trajati šest dana, a učestvuju 24 ekipe.

Stefan Bogićević (Foto: Glas Podrinja)


-Ovaj turnir ima tradiciju dužu od 20 godina. Ove godine učestvuju 24 ekipe, većina je sa teritorije Šapca, dve iz Beograda, jedna iz Valjeva i dve iz Sremske Mitrovice. Igraće se sedam utakmica dnevno, u trajanju od dva puta po 15 minuta. Finale je 13. jula kada će biti i muzički program, rekao je Stefan Bogićević, organizator turnira i tom prilikom se zahvalio Gradskoj upravi grada Šapca, gradonačelniku Aleksandru Pajiću, JP "Infrastruktura" i Savetu Mesne zajednice Pocerski Pričinović na rekonstrukciji terena i pomoći u organizaciji.

Grad pomogao i u organizaciji (Foto: Glas Podrinja)


Turnir počinje u petak, 7. jula u 19.00 časova. Nadležni su se potrudili i uspeli u tome da teren za ovu priliku bude u novom ruhu.

-Pored toga što će služiti učenicima "Stojanove" škole teren je i poklon vrednim, mladim ljudima koji godinama organizuju Ivanjdanski turnir. Ove godine će biti više od 250 učesnika i to je izuzetno lep događaj za Pocerski Pričinović. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu i da će najbolji pobediti, rekao je gradonačelnik Šapca Alksandar Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa