8. avgust 2023.8. avg 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Potpisan ugovor vredan 2,3 miliona dinara za unapređenje softvera za elektronsku pisarnicu u Ljuboviji

Ministar zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek i predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović potpisali su Ugovor o sufinansiranju projekta unapređenja postojećeg softvera za elektronsku pisarnicu, koja predstavlja jedan od strateških projekata Vlade u okviru uvođenja eUprave, prenosi Ljubovija.info.

Ministar Đerlek istakao je da je za realizaciju projekta opredeljeno 2,3 miliona dinara u cilju podrške savremenim zahtevima digitalizacije i razvoja elektronske pisarnice, a istovremeno povećanja efikasnosti i transparentnosti Opštinske uprave, uz postizanje značajnih ušteda. Dodao je da elektronska pisarnica predstavlja efikasan mehanizam koji će građanima Ljubovije omogućiti da brže i lakše dobiju potrebna dokumenta, kao i da u svakom trenutku imaju uvid u status svojih podnetih zahteva bez dolaska u Opštinsku upravu.

Predsednik opštine Ljubovija rekao je da će projekat značajno skratiti vreme potrebno za podnošenje, obradu i isporuku zahteva građana, kao i obezbeđivanje značajnih ušteda u radu opštinske uprave. Na ovaj način, dodao je, biće omogućeno dalje unapređenje i modernizacija rada opštinske uprave, od koje će benefite imati građani Ljubovije.

G.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa