7. septembar 2023.7. sep 2023.
Mačvainfo.rs

Mačvainfo.rs

Održana 26. sednica Skupštine opštine Bogatić

U Bogatiću je održana 26.redovna sednica Skupštine opštine, koja je počela minutom ćutanja za preminule Radenka Petrića, bivšeg predsednika Opštine Bogatić, Borisa Dražića, tragično preminulog doktora veterinarske medicine i dugogodišnjeg načelnika Opštinskog štaba za vanredne situacije i predsednika Sportskog saveza Miroljuba Stanića, prenosi Mačvainfo.rs.

Najvažnija tačka dnevnog reda bio je drugi rebalans opštinskog budžeta za 2023.godinu, a obrazložila je Olivera Maštrapović ispred Odeljenja za budžet i finansije Opštinske uprave.

Odbornici su podržali i Odluku o javnim raspravama. Izveštaj o radu JKP „Bogatić" za 2022. godinu i Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti ovog preduzeća za prvih šest meseci tekuće godine predstavio je direktor Vladan Popadić.

Program rada i Finansijski plan Narodne biblioteke „Janko Veselinović" Bogatić i Kulturno-obrazovnog centra „Bogatić" za 2024. godinu izložili su direktori ovih ustanova Dragica Tešić i Ivan Ostojić.

Razrešeni su članovi Školskog odbora „Mačvanske srednje škole i imenovani novi, a doneta je i odluka o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu.
G.P.

Najnoviji broj

28. septembar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa