19. septembar 2023.19. sep 2023.
Peace - standarni prvotimac (foto: Glas Podrinja)

Peace - standarni prvotimac (foto: Glas Podrinja)

Višestruki optimizam za Mačvu

Mačva je prethodne sezone startovala neubedljivo, a početak nove podseća na sezonu 2021/22. kada su Šapčani jesen proveli, ne samo u gornjem delu tabele, već u plej of zoni. Tri pobede, tri remija i jedan poraz odvele su Mačvu do drugog mesta nakon sedam kola i već je uvrstile među kandidate za Super ligu.

U odličnom duelu u subotu crveno-crni su nadigrali Inđiju 2:1, u derbiju i duelu kandidata za viši rang. Pavle Radunović je sa dva gola potvrdio da je u dobroj formi i ukoliko ostane na tom nivou, Mačva ima priliku da dugo bude u vrhu.

Raspored na početku sezone je povoljan. Već u petak Šapčani dočekuju Slobodu, velikog, tradicionalnog rivala čiji start nije na Mačvinom nivou, te je duel u Šapcu velika prilika za nova tri boda Mačve. Pogled na tabelu raduje, ne samo zbog visoke pozicije ovdašnjeg kluba, već i činjenice da je Mačva iza sebe ostavila duele protiv ekipa iz gornjeg dela tabele, ne računajući OFK Beograd koji je rival u 15. kolu. Svi ostali timovi su već bili rivali Mačve ove sezone.

Do derbija sa "romantičarima", Mačvi su preostali mečevi sa ekipama koje trenutno zauzimaju pozicije od devete do poslednje.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa