Инфо

19. септембар 2023.19. сеп 2023.
Пеаце - стандарни првотимац (фото: Глас Подриња)

Пеаце - стандарни првотимац (фото: Глас Подриња)

Вишеструки оптимизам за Мачву

Мачва је претходне сезоне стартовала неубедљиво, а почетак нове подсећа на сезону 2021/22. када су Шапчани јесен провели, не само у горњем делу табеле, већ у плеј оф зони. Три победе, три ремија и један пораз одвеле су Мачву до другог места након седам кола и већ је уврстиле међу кандидате за Супер лигу.

У одличном дуелу у суботу црвено-црни су надиграли Инђију 2:1, у дербију и дуелу кандидата за виши ранг. Павле Радуновић је са два гола потврдио да је у доброј форми и уколико остане на том нивоу, Мачва има прилику да дуго буде у врху.

Распоред на почетку сезоне је повољан. Већ у петак Шапчани дочекују Слободу, великог, традиционалног ривала чији старт није на Мачвином нивоу, те је дуел у Шапцу велика прилика за нова три бода Мачве. Поглед на табелу радује, не само због високе позиције овдашњег клуба, већ и чињенице да је Мачва иза себе оставила дуеле против екипа из горњег дела табеле, не рачунајући ОФК Београд који је ривал у 15. колу. Сви остали тимови су већ били ривали Мачве ове сезоне.

До дербија са "романтичарима", Мачви су преостали мечеви са екипама које тренутно заузимају позиције од девете до последње.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa