Инфо

10. мај 2024.10. мај 2024.
Фото: Општина Владимирци

Фото: Општина Владимирци

Разговор са заинтересованима о отварању производног погона

Представници фирме Регионалног рециклажног центра РРЦ ДОО Параћин, данас су у својству заинтересованих страна били на разговору код председника општине др Горана Зарића.

Поменутом састанку присуствовали су и заменик председника Зоран Ранковић, као и начелница Општинске управе Славица Мирковић, у оквиру чијег надлежног одељења се и врши припрема за доношење одлука које се односе на регулисање претходних имовинско – правних захтева из предметне материје.

Разговор који се водио, односио се на отварање производног погона из програма фирме, која је истом приликом показала и интересовање за куповином парцеле величине од 5.000 м2 до 10.000 м2, која би управо и служила за изградњу и отварање истог на територије општине Владимирци.

У вези са тим, писмо намера, које је претходно упућено садржало је и предлог да се комплетна изградња, развој и рад наведеног, заснива на ангажовању становништва општине. Тиме је предочен и број запослених који би били потребни у почетној фази изградње, а који би се задржао и након тога, како би се обучили за рад на инсталираним машинама, са тенденцијом њиховог повећања све до оптималног броја.

Имајући у виду да је свако улагање у нашу општину значајно и са становишта њеног привредног раста, то су и разговори који се воде сврсисходни, како би се потенцијално унапредили сегменти њеног даљег развоја, сопштили су уз Општине Владимирци.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa