29. septembar 2023.29. sep 2023.
Turnir već tradiconalni (foto: Glas Podrinja)

Turnir već tradiconalni (foto: Glas Podrinja)

Teniska tradicija poznog septembra

Kraj septembra u Koceljevi protiče u znaku "Festivala zimnice", ali prethodnih nekoliko godina deo tradicije poznog septembra je i teniski turnir u "Dvorcu Ivanović". Igrači belog sporta različitih godina nastupaju tokom dva dana na takmičenju koje neretko poprimi karakter međunarodnog.

Najbolje očekuju pehari (foto: Glas Podrinja)


Rane jeseni 2023. godine nastupa 24 učesnika, među njima i tri dame, te postoje i mešoviti mečevi. Turnir je međunarodni zahvaljujući nastupu tri igrača iz Mađarske.

-Tradicionalno se okupljamo, mi teniski entuzijasti na druženje gde je sport jedan segment, međutim većina učesnika uživa u pobedi i ne voli da gubi, te iako ostaje revijalno takmičenje, borbe su kao da su u pitanju velika priznanja i svaki put vidimo mnogo dobrih mečeva. Kao na svim turnirima imamo nosioce, povlašćene i podređene u žrebu. Nakon takmičenja posetimo Festival i nastavimo druženje. Prijatelji smo veliki pre i posle turnira, ali dok smo na terenu rivalitet je jači od svega - istakao je jedan od organizatora Đorđe Rašić, proslavljeni rukometaš i rukometni trener.

Organizatori i prijatelji (foto: Glas Podrinja)
D. B.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa