18. oktobar 2023.18. okt 2023.
Pet odličja u Beču (foto: fb stranica kluba)

Pet odličja u Beču (foto: fb stranica kluba)

Šapčani uspešni u Austriji

MMA BJJ Sekutor Šabac (klub brazilske džiu džitse) prvi put je sa timom od pet takmičara nastupio na jednom velikom takmičenje u Austriju. U Beču su nastupila dva početnika, debitanta na borilištu, uz tri iskusna borca. Oni su bili jedini predstavnici Srbije među 17 država učesnica iz celog sveta.

Zlatnu medalju u svojoj kategoriji osvojio je Vukašin Kunaica u kategoriji do 12 godina. Srebra su zaslužili: Veljko Kunaica, kategorija do 16 godina, Ognjen Alfirović, kategorija do 18 godina i Danilo Joksimović, u kategoriji seniora. Šapčani u kolekciji imaju i jednu bronzu, onu koju je osvojio Mikica Alfirović u kategoriji do 18 godina.

Najsjajnije odličje sa međunarodnog takmičenja (foto: fb stranica kluba)


-Kada sve utiske saberemo, moramo reći da smo sa ovakvim rezultatima veoma zadovoljni, možda je to moglo i još bolje, ali to će posužiti borcima koji su po prvi put takmičili kao jedno veliko iskustvo. Tri stotine takmičara govori da je takmičenje bilo na visokom nivou. Kao klub MMA BJJ Sekutor ŠA i afilijacija akademije Renzo Gracie - Sekutor Akademije - Beograd, zauzeli smo takođe visoko 7. mesto od 31 akademije koje su nastupile – ističu u klubu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa