5. novembar 2023.5. nov 2023.
Novi predsednik OKK Šabac - A. Rašić (foto: Glas Podrinja)

Novi predsednik OKK Šabac - A. Rašić (foto: Glas Podrinja)

Rašić na čelu OKK Šabac

Novi predsednik Omladinskog košarkaškog kluba "Šabac" je Aleksandar Rašić, proslavljeni šabački košarkaš i aktuelni pomoćnik u stručnom štabu OKK Beograd. Izabran je jednoglasno na sednici skupštine Kluba.

Dosadašnji Upravni odbor na čelu sa Jelenom Stošić podneo je ostavku. Ona ostaje na poziciji trenera ženske seniorske ekipe.

foto: Glas Podrinja


Košarkaš koji je ponikao u klubu koji sada predvodi, biće u ovom mandatu na čelu Upravnog odbora gde su još: Jelena Mačvan, privatna preduzetnica, potpredsednica kluba, potom Dušan Stojković, inženjer geodezije i Stefan Ivanović, kreator brendova koji je na istom zadatku bio u kompanijama iz različitih oblasti, poput Mekdonaldsa, Cipiripija i sl. U planu je kooptiranje još članova u UO sa kojima su pregovori u toku.

-U planu je omasovljenje škole i stvaranje od Šapca jednog košarkaškog centra. OKK Šabac je veliko ime i naša obaveza je da obezbedimo kvalitetan rad kako deca ne bi rano odlazila od kuće. Važno je da dobijemo više termina, lakšu organizaciju treninga, a u perspektivi i formiranje trenažnog centra. Pred nama je dug put i planski rad, ne želimo instant rešenja, već bazu i napredak na svim poljima i u svim kategorijama - rekao je novi predsednik Kluba zahvalivši se svima koji su u teškim godinama bilu uz klub u različitim ulogama i omogućili da opstane.

Delegati Skupštine, novi upravni odbor (foto: Glas Podrinja)


-Verujem da su teški dani iza nas i da za klub i navijače dolazi lepši i uspešniji period.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa