Info

18. novembar 2023.18. nov 2023.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za nedelju, 19. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 19. novembar pišu o radu Agencije za sprečavanje korupcije, o ulozi Srpske akademije nauka i umetnosti i o drugim temama.

BLIC - Profesori Filološke gimnazije u Beogradu uputili pismo podrške roditeljima i učenicima zbog njihovog kolege koji je na ekskurziji spopadao i seksualno uznemiravao učenice "Postiđeni smo, izvinite zbog svake suze...". List piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Loznici i Banji Koviljači "Novi stadioni po meri UEFA".

VEČERNjE NOVOSTI - Najava predsednika Vučića prilikom posete Loznici "U maju i junu država opet podiže plate". U analizi lista članovi Srpske akademije nauka i umetnosti govore o njenoj ulozi "Da li javnost ima pravo da od SANU traži jasne stavove".

POLITIKA - Intervju sa akademikom i dramskim piscem Dušanom Kovačevićem "U svetu je sila zamenila pamet". Razgovor nedelje sa direktorom Agencije za sprečavanje korupcije Dejanom Damnjanovićem "U Srbiji ima više od 30.000 javnih funkcionera".
Beta

Najnoviji broj

7. decembar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa