20. decembar 2023.20. dec 2023.
M. Repanović (foto: Glas Podrinja)

M. Repanović (foto: Glas Podrinja)

Repanović: Plej of ne sme biti upitan

Vaterpolisti Šabac Eliksira su na dužoj pauzi, nastavak sezone je početkom marta, a u tom nastavku ih očekuju dvomeči protiv Novobeogradskih vukova, Crvene Zvezde i Radničkog i borba za plej of i najbolju moguću poziciju.

Jedini tim koji je uspeo da savlada Šabac na Gradskom bazenu je Novi Beograd, u dva meča, a odigrali su devet mečeva ovdašnji vaterpolisti. Branioci titule više neće moći da igraju protiv Šapčana do nokaut faze plej ofa.

-Plej of je jedan od ciljeva. Novi Beograd je tim koji je sastavljen da bude kandidat za sve trofeje, ali smo i protiv njih u Šapcu pokazali da možemo. Gledamo n svaki predstojeći meč kao ključni, pokušaćemo u svakom da ostvarimo povoljan rezultat i da ostvarimo najviše što možemo – ističe kapiten Mihailo Repanović.

Četvrtfinale Evro kupa ostalo je korak daleko, presudili su porazi na gostovanjima, ali je istovrmeno evropski učinak ove sezone vrlo pozitivan, sedam pobeda u deset mečeva.

-Šteta, jer smo uspeli da pobedimo sve rivale. Sami smo krivi što smo na gostovanjima bili ispod svog nivoa. Plasman u grupe je veliki rezultat, ali žalimo što nismo napravili korak više. Važno je izboriti novi plasman u Evropu, a onda biti bolji u narednoj sezoni – dodaje Repanović.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa