25. decembar 2023.25. dec 2023.
Biblioteka šabačka

Biblioteka šabačka

Rok za učešće na književno- likovnom konkursu do kraja nedelje

Biblioteka šabačka obaveštava zainteresovane da ove nedelje ističe rok za slanje radova na 2. književno-likovni konkurs „Sveti Sava, svetli i obasjava“. Konkurs je ove godine u čast dva velika jubileja - 190 godina od rođenja Jovana Jovanovića Zmaja i 125 godina od rođenja Desanke Maksimović i zato su odabrane pesme „Sveti Sava“ i „Savin monolog“ na osnovu kojih će nastajati učenički likovni radovi.

Učeničke radove bi trebalo da pošalje nastavnik likovne kulture iz osnovne škole koju učenik pohađa na adresu:
Biblioteka šabačka
(Za 2. književno-likovni konkurs „Sveti Sava, svetli i obasjava“)
Masarikova 18, 15000 Šabac

Nastavnik može radove doneti i lično na Odeljenje za decu Biblioteke šabačke. Svaki rad na poleđini treba da sadrži ime i prezime učenika, ime škole, razred, ime nastavnika likovne kulture i njegov kontakt (telefon i imejl-adresa). Svi podaci moraju biti odštampani jer radovi sa podacima pisani rukom neće ući u razmatranje. Likovne radove treba dostaviti do petka, 29. decembra 2023. godine. Prva tri nagrađena rada, kao i radove koji će biti izloženi, odabraće članovi Saveta galerije Biblioteke šabačke.

Biće nagrađen i nastavnik likovne kulture sa najvećim brojem odabranih učeničkih radova. Svečana izložba i dodela nagrada biće u sredu, 24. januara naredne godine, u 12 sati u Galeriji Biblioteke šabačke.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa