Info

6. februar 2024.6. feb 2024.
Foto: Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić

Foto: Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić

148 godina "Crvenog krsta" u Srbiji obeleženo i u Bogatiću

Povodom obeležavanja 148 godina od osnivanja "Crvenog krsta" u Srbiji, ova organizacija u Bogatiću je postavila štand ispred zgrade Skupštine opštine Bogatić. Tom prilikom građanima su ukazala na značaj davanja krvi i čuvanja ličnog zdravlja.

Štand je posetio i predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović. Istakao je da će i ubuduće nastaviti da podržavaju rad "Crvenog krsta".

Foto: Milan Damnjanović, Predsednik Opštine Bogatić


-Stil života presudan je za njegov kvalitet i zato je veoma važno voditi zdrav život. Često to zaboravljamo, jer smo suočeni sa brzim tempom, ali koordinatorka "Crvenog krsta" Jelena Nikolić i volonteri nas često ovakvim aktivnostima potsećaju koliko je važno imati zdrave navike i redovno donirati dragocenu tečnost. Naša opština je jedna od najistaknutijih u Srbiji kada je reč o broju skupljenih jedinica krvi i veoma sam ponosan na ove ljude koji sve ovo rade sa mnogo volje, ljubavi i posvećenosti. Prolaznici su mogli prekontrolisati pritisak i šećer. Nastavićemo da podržavamo rad "Crvenog krsta" i pozivamo građane da daju svoj doprinos, jer 5 minuta našeg života može da sačuva nečiji život, rekao je Damnjanović.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa