13. februar 2024.13. feb 2024.
Naslovne strane za utorak 13. februar 2024. godine

Naslovne strane za utorak 13. februar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 13. februar 2024. godine pišu o opcijama za formiranje nove beoradske i republičke vlasti, velikom mitingu Srba u Kosovskoj Mitrovici, korupciji, pravosuđu i spoljnopolitičkim temama.

BLIC - Više opcija političkog raspleta u Beogradu "Preletači, 'spavači' ili ponovo na izbore". Koliko košta kuvanje, peglanje, čišćenje "Žene bi za kućne poslove trebalo da zarade 567 evra".

VEČERNjE NOVOSTI - Apel Srba sa Kosova i Metohije silama "Naredite Kurtiju da nas ne progoni". O prognozama Nemaca "Evropa u ratu za pet godina?" Skupa dopunska nastava "Priprema za malu maturu i do 180.000 dinara".

DANAS - Reporterka Danasa u romskom naselju u kojem je policija sprovela raciju protekle subote "Svi smo glasali za Vučića i ovo nam je sada hvala". Sve prorežimske televizije zaoštrile retoriku prema Evropskoj uniji "Predsednik Srbije počeo medijski rat protiv EU". Da li će biti iznenađenja u skupštini i novoj vladi Srbije, čije formiranje je najavljeno do 15. marta "Raspored u Nemanjinoj 11 zna samo predsednik Srbije".

NOVA - Predsednik i premijerka sami kumovali oštroj rezoluciji Evropskog parlamenta "Vučića se odrekli i EU naprednjaci". Firma "Goter construction" angažovana na jednom od najskupljih projekata "Firma sina Zvezdana Terzića dobila posao na izgradnji Moravskog koridora". O pravdi u Srbiji "Hapse studente, a makroe puštaju".

POLITIKA - Srbi sa KiM na opštenarodnom skupu u Kosovskoj Mitrovici "Evropo, otvori oči, Kurti ukida život". Aleksandar Vučić nakon razgovora sa Kirijakosom Micotakisom "Srbija želi da kupi deo luka Pirej i Solun".
Beta

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa