21. februar 2024.21. feb 2024.
Beta

Beta

Naslovne strane za sredu, 21. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 21. februar 2024. godine pišu o trovanju maloletnika alkoholom, beogradskim izborima i položaju Srba na Kosovu i Metohiji, piše Beta.

BLIC - Pod naslovom "Ko je sipao deci u piće medicinski alkohol" list piše o trovanju maloletnika u beogradskom noćnom klubu. "Pet ključnih dilema o beogradskim izborima", Beograd između nove vlasti i novog glasanja.

VEČERNjE NOVOSTI - "Tinejdžere truju bez ikakvih posledica", o točenju alkohola maloletnicima. O položaju Srba na Kosovu "Srbima otimaju socijalu".

DANAS - O potencijalnom sastavu Privremenog organa "Opozicija i sada može da vlada Beogradom". "Troškovi ogromni, a saobraćaj u kolapsu" najavljena rekonstrukcija Pančevačkog mosta trajače duže od 1.000 dana.

NOVA - "Bitka za istragu" članovi koalicije Srbija protiv nasilja sledeće nedelje putuju u Brisel, a zatim u Pariz. "Požar, upad u objekat, pa onda njegovo rušenje", šta je prethodilo kupovini zemljišta u Bloku 63.

POLITIKA - "Ne busamo se u grudi, ali branimo svoj stav", predsednik Srbije o neuvođenju sankcija Rusiji. Zbog zabrane dinara na Kosovu otežena isplata socijalne pomoći "Kurti udara i na roditeljski dodatak".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa